Heeft u een complexe vraag over ondersteuning?

Het RPE (Regionaal Platform Ervaringskennis) is op zoek naar mensen, die te maken hebben met meerdere wetten. U kunt dan denken aan de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Zorgverzekeringswet, de Participatiewet of de Jeugdwet.

Het RPE is erg geïnteresseerd in uw ervaringen. Op grond van uw ervaringen schrijven wij adviezen voor de desbetreffende gemeenten hoe zij de ondersteuning beter kunnen regelen. Zit u in een dergelijke situatie, dan is het RPE erg geïnteresseerd in uw verhaal. Het RPE maakt adviezen, die gebaseerd zijn op ervaringen in de praktijk. Eerder hebben we adviezen geschreven over de dagbesteding en het keukentafelgesprek.  Uw verhaal is anoniem. Gemeenten weten dus niet wie wat heeft verteld.

We willen ook kijken hoe onafhankelijke cliëntondersteuning voor deze doelgroep goed geregeld kan worden. Help meeWilt u ons helpen om gemeenten goede tips en adviezen te geven, doe dan mee. Uw verhaal wordt dan opgetekend. Het is belangrijk dat u in één van de volgende gemeenten woont: Nijmegen, Wijchen, Heumen, Druten, Beuningen, berg en Dal, Mook en Middelaar. Dat is namelijk de regio, waarin het RPE werkt.U kunt zich aanmelden bij evdploeg@online.nl. Als u twijfelt of uw verhaal geschikt is, neem dan contact met ons op: 024-7511125.

-A A +A