Vrijwilliger bij het ZRCN

Vrijwilligerswerk en stages

Vrijwilligers

Binnen het Zelfregiecentrum Nijmegen is regelmatig plaats voor vrijwilligers. Het gaat om specifieke functies en/of taken. Onder aan deze pagina staat een overzicht van de actuele vacatures.

Stageplaatsen

Ook voor stagiair(e)s zijn er interessante mogelijkheden. Onder aan deze pagina komt binnenkort een overzicht van het aanbod van stageplaatsen bij het Zelfregiecentrum. Voorlopig kun je voor nadere informatie over stages én over vrijwilligerswerk contact opnemen met Caroline Spoelstra, tel. 024 - 75 111 20 of per e-mail: c.spoelstra@zrcn.nl.

Geen dagbesteding

Let op: het ZRC biedt geen dagbesteding aan! Wel kun je meerdere malen per week terecht in de inloop, als je zin hebt om andere mensen te ontmoeten en je verhaal te delen. Meer weten? Onder Ontmoeting lees je over de inloop. Heb je behoefte aan een zelfhulpgroep, dan kun je zoeken in onze database. Zin in een leuke activiteit? Houd onze agenda in de gaten! 

Overzicht van het actuele aanbod van vrijwilligerswerk en stages

1. Projectgroepmedewerker Toegankelijkheid bij de WIG. De WIG (Werkgroep Integratie Gehandicapten) zoekt op korte termijn een teamplayer voor toegankelijkheidsonderzoek naar winkels in Nijmegen. Lees de complete vacature (pdf)

2. Communicatiemedewerker. We zoeken iemand die alle activiteiten van het ZRC overzichtelijk wil bundelen en regelmatig updaten. Hier vind je de vacature (pdf).

3. Chauffeur voor het vervoer van mensen met een visuele beperking. Lees er meer over.

4. Nieuwsredacteur voor de website van het ZRC. Scherp oog voor ontwikkelingen in zorg en welzijn én een vlotte pen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

5. Voorlichter scholenproject. Durf jij het, vanuit jouw ervaring gastlessen geven over het leven met een lichamelijke beperking of chronische ziekte? Meer info in de vacature.

 

 

-A A +A